рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Главная Новости

Все, що вам потрібно знати про електричний гриль барбекю

Опубликовано: 16.04.2023

Електричний барбекю — це найзручніший і найпростіший спосіб приготування на грилі. Не кожен, хто любить їсти смажену їжу, любить розводити вогонь та годинами стояти біля мангала. Іноді хочеться, щоб це було просто, швидко, але смачно. Електричний гриль — ідеальний пристрій саме для цієї мети. Ви також можете смажити на ньому на балконі багатоквартирного будинку, а не тільки в саду, адже він не турбує сусідів характерним запахом та димом.

Якщо ви хочете купити гриль барбекю електричний, вам слід звернути увагу на магазин “Гріллекс”, де можна знайти непогані моделі за низькою ціною, а також багатофункціональні та ефектніші пристрої.

Як працює електрогриль?

На відміну від вугільного або газового гриля, електричний барбекю не працює з відкритим полум'ям, яке відповідає за температуру готування. Натомість усі електричні моделі, як і чайник, мають нагрівальну спіраль, яка живиться від електричної розетки. Нагрівальна спіраль розташована під решіткою або плитою гриля. Як і в класичному пристрої на вугіллі, тепло надходить знизу.

У електричних моделей з кришкою тепло також може надходити зверху. Температуру можна встановити за допомогою терморегулятора. Для запобігання перегріву нагрівальних елементів багато електричних грилів мають чашу, наповнену водою. Жир, що капає з їжі також потрапляє у воду, а це означає, що він не горить і не утворюється дим.

Різновиди електричних барбекю

В основному електричні грилі поділяються на:

  • маленькі настільні моделі;
  • моделі-підставки;
  • великі стоячі моделі.

Як правило, розміри настільних моделей менші, тому що вони повинні бути швидкими в установці й дуже мобільними. Але це призводить до обмеженої площі приготування. Вони легко зберігаються та не займають багато місця на столі.

Моделі-підставки можуть бути такими ж маленькими, як і настільні з поверхнею для гриля. Це той випадок, коли настільний гриль можна легко трансформувати в стоячу модель за допомогою аксесуарів, що входять в комплект. Під решітку столу просто прикручуються 4 ніжки. Під мангалом часто є полиця, яка надає ніжкам додаткову стійкість. Такий комбінований гриль можна використовувати як настільний або гриль-підставку.

Стоячі грилі мають гарну робочу висоту для смаження стоячи. Вони доступні у значно більших версіях, ніж у випадку з настільними моделями, а також мають велику площу для готування, місце для посуду та аксесуарів. Вони мають хорошу стійкість та ідеальні для смаження на балконі або в саду.

Всі ці моделі ви можете знайти на сайті Grillex.com.ua, який допоможе вам підготуватись до сезону барбекю.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com
rss